Servering

Servering av hjemmelaget mat i tidstypisk stil rundt bålet i rekonstruert bronsealderhus for skoleklasser eller grupper på dagtid eller kveldstid. Gi beskjed på forhånd om allergier.

Lukket selskap. En alternativ middag i bronsealderhuset.  Vi kan anbefale suppe med kjærlighetsurt og saftige lammelår servert etter å ha ligget inne blant varme steiner i kokegropa, oldtidens komfyr. Med urtekrydder og annet tilbehør lengter få til svarte pølser fra grillen. Oksekjøtt, elg, rådyr - laks eller ørret som det finnes på stedet. Flatbrød og salat. Spekemat med flatbrød og eggerøre. Honningglasserte epler til dessert, eller varme tilslørte bondepiker. Urtete serveres til fra Auen urtegård, Siljan. Eplejuice fra gården er en selvfølge. Tidstypisk småknask. Kr. 150 - 400 pr.pers. Vi skreddersyr et arrangement etter avtale.Smaksprøver på Egertorvet matfestival i Øvre Eiker.

 
 Sønsteby Natur og Kultursenter 

Adresse: Sønsteby Gård, Svelvikveien 419, N-3060  Svelvik
Kontaktperson: Gunvor W. Nelson
Internettadresse:  www.sonstebygard.no
Epost: gnelson@online.no  
Telefon: +47 33771245
Mobil: +47 97722399
 
 

© LightWeb